ÁSZF

Általános Szerződési feltételek a Zenith Nyelvstúdió  tanfolyamaihozUK_c

 

Egyéni tanfolyamok magántanárral

 1. A hallgató a részére speciálisan összeállított tematikájú tanfolyamra jelentkezik, melyet rugalmasan módosítanak tanárával a hallgató haladását leginkább segítve.
 2. Az időpontokat a hallgató kéri jelentkezéskor a meghirdetett időszakokból kiválasztva, és a jelentkezés után  közös megegyezéssel véglegesítjük.
 3. A tanfolyam az után kezdődik, amint a tanfolyami díj a Zenith Nyelvstúdió bankszámlájára megérkezett vagy a hallgató készpénzben befizette.
 4. A tanfolyam nem folytatható, ha a hallgató által befizetett tandíj már nem fedezi a tanfolyam díját. A hallgató  bármikor ellenőrizheti a tandíjának érvényességét a Haladási naplóban szereplő tanfolyami adatok  megtekintésével.
 5.  A tanfolyamok esetén a tanfolyam első alkalmának egy része szintfelmérés, mely része a fizetendő tanfolyamnak. /Csak szükség esetén tartunk szintfelmérést./
 6. A hallgatót a tanár segíti és irányítja a kiválasztott tanfolyam céljainak elérése érdekében.
 7. A tankönyveket, tananyagot a tanár és a hallgató közösen választja ki. A tandíj nem tartalmazza a tankönyvek árát, de minden egyéb anyag ingyenes.

Módosítások, halasztások, óralemondás

 1. A tanfolyam halasztására, átütemezésére nincs lehetőség.
 2. Az órák 10%-a a tanárral történő egyeztetés után más időpontban is megtartható, a tanárral egyeztetett időben, a tanfolyam végéig. Az óra megkezdése előtt 48 órával történő lemondás esetén.

A tanár feladata, kötelezettségei:

 1. A tanfolyam szintjének megfelelő, a hallgató elvárásaihoz igazodó feladatokat jelöl ki a hallgatónak a tanmenet alapján,
 2. ellenőrzi a hallgató által elvégzett feladatokat,
 3. a hibás megoldások javításához segítséget nyújt,
 4. a feladathoz kapcsolódó nyelvi problémákra felhívja a hallgató figyelmét.
 5. a feladathoz fűzött hallgatói kérdésekre a tanfolyam szintjének megfelelő részletességgel válaszol vagy kiegészítő feladatot ajánl,
 6. a hallgató haladását rendszeresen értékeli,
 7. szükség esetén tanulásmódszertani tanácsokkal látja el.

Egyéni kurzus esetén szükség szerint újabb, nem a törzsanyaghoz tartozó feladatokat jelöl ki a képzésben résztvevő számára.

A tanár nem köteles részleteiben foglalkozni a hallgató azon kérdéseivel vagy kéréseivel, amelyek nem tartoznak a nyelvoktatáshoz vagy nem kapcsolódnak az elvégzendő feladatokhoz. /Pl.: levelek fordítása, tolmácsolás/

 

A tandíj befizetése

 1. Átutalás esetén a számlát csak arra a névre tudjuk kiállítani, amely az átutalást kezdeményező bankszámlán szerepel (az átutaló neve).
 2. Ha külön szerződés nem rendelkezik róla, számlát csak a már befizetett és a bank által feldolgozott tandíjról állítunk ki, melyet az első tanórán a hallgató kézhez kap. Online tanfolyam esetén a megadott címre postázzuk.
 3. A tandíj visszafizetésére nincs lehetőség.

Adatvédelem

A hallgatók személyes adatait az Zenith Nyelvstúdió nem adja ki harmadik félnek, hacsak erre törvény nem kötelezi. Személyes adat alatt értjük a hallgatókkal, tagokkal kapcsolatos bármely olyan információt, amely a személyazonosítására alkalmas.

A hallgató a tanfolyamra való jelentkezéssel egy időben az ebben a dokumentumban foglaltakat maradéktalanul elfogadta.

Budapest, 2015. január 1.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.